Monday, August 3, 2015

Kita Kemana Aja Sih???

Dan lumayan lama ya dari post terakhir kami.

Sekarang kami kembali dengan web baru! Sembari menjawab beberapa pertanyaan yang muncul di Twitter dan sosial media lainnya belakangan ini.

Siap? Ini dia:

Q: Monkey to Millionaire kemana aja?

A : Hai, kami ada dan cukup eksis kok. Cuma eksisnya kebanyakan di studio. Sepeti yang sempat di posting lewat Twitter @monkey2mill ataupun Facebook Monkey2Mill juga, kita lagi berkutat di studio banget.

Q: Sudah berapa persen prosesnya?

A: Kalau ngomongin proses sih ya udah hampir jadilah ya. Tapi untuk merilis album itu kan bukan hanya selesai lagu terus beres. Kita nggak punya label kan sekarang hiks... hahaa...

Q: Jadi kapan rilisnya?

A: Duh sebenernya kita juga nggak mau semua diburu-buru. Santai aja biar mateng dan bisa menyuguhkan yang super terbaik dari kami saat ini.

Dah ya segitu dulu. Karena beberapa hari ini memang fokus di studio dan bertemu meeting2 untuk rencana perilisan materi baru. Capek sih, tapi seru. Apalagi penyemangatnya kalian..

Terima kasih atas dukungan yang tak pernah berhenti untuk kami ya.
Love u all..

Sesi rekaman di SAE, 2015.

Monday, February 10, 2014

Friday, January 31, 2014

Tuesday, January 21, 2014

Voting Step-By-Step


The links to click are listed below:

if you need more information, 
you can check out the VIMA 2014 Official Facebook Page

VOTING ENDS ON THE 10TH OF FEBRUARY 2014

THANKS FOR VOTING!

AWESOME NEWS

We can't even begin to explain how excited we are when we got the news that we're in the Grand Finals for VIMA MUSIC AWARDS 2014!

The VIMA awards spans the entire South East Asia, and we're honored to be a part of it, nominated in the Best Rock Song category for Sepi Melaju and MAN also Best Music Video for Sepi Melaju!

To top it off, Rolling Stone did a feature on us and, as you can probably read, we were still mystified when they reached us.


to make it through the Grand Finals, we have to go through a voting system and here is where you guys come in. We'll share the step-by-step voting how-to in our next post, so stay tuned!

Saturday, November 9, 2013

A Little Something Worth A Lot

Recently, we went to see The Cribs perform live in Singapore. They're one of our heroes, so imagine how freaking stoked we were when we got this:

video

Amazing. Huge slap-on-the-back thank you to Hasief who did this for us.

Friday, November 8, 2013

Rock Market at Rolling stone Live venue

Hello,
Don't forget to come!!!! November 9th 2013.
 photo a144501f-fbb0-4388-a6fe-fd62aa47a15f.jpg

See you there, it's going to be real fuun.